De recente prestaties van Fernando Alonso voeden de geruchten dat Alonso de gedoodverfde opvolger van Michael Schumacher bij Ferrari is. Maar, Renault teambaas Flavio Briatore staat te springen om zich van de diensten van Alonso bij Renault te verzekeren. De Ityaliaanse teambaas tipt de Grote Prijs van Monaco als moment om een verlenging van het contract tussen Renault en Alonso bekend te maken.

“De onderhandelingen voor een contractverlenging zijn al gestart. Als alle partijen akkoord zijn, zou het mogelijk zijn al in Monaco een nieuw contract bekend te maken.  “

Het huidige contract tussen Alonso en Renault eindigt op het einde van dit seizoen.
Het zou best kunnen zijn dat het slechts om 1 extra jaar gaat. Het wildste gerucht is namelijk dat Alonso dan eind 2006 naar Ferrari gaat, als het contract van Schumacher afloopt.

“Maar Ferrari is niet het enige team dat Ferando Alonso wil,  “ concludeerde Briatore, die niet alleen teambaas is van Renault, maar ook manager van Alonso.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter