Het Renault F1 team heeft vandaag laten weten dat ze een meerjarig contract met Puma hebben afgesloten als offici�le toeleverancier. Vanaf het begin van het komende F1 seizoen, zal Puma het hele Renault F1 team voorzien van offici�le teamkledij en schoeisel.

Teambaas Flavio Briatore liet het volgend hierover weten:

“Met genoegen verwelkomen we Puma aan boord als partner van het Renault F1 team. Hun jong en sportief imago past perfect bij Renault F1 , en de kwaliteit van hun producenten is onovertreffelijk. We kijken samen uit naar een succesvol seizoen.”

Puma van zijn kant, liet ook z’n obligatoire commerci�le praat horen:

“We zijn erg tevreden met onze nieuwe partner, Renault F1. Met banden in Itali�, Engeland, Spanje, Japan en natuurlijk Frankrijk, typeert het Renault F1 team duidelijk het internationale karakter van Formule 1. Met een lange F1-geschiedenis om fier op te zijn, heeft het team de ervaring en de know-how om vooruit te strijden in grand prix racerij. Renault past perfecte bij ons, ze combineren, zoals Puma, sportieve prestaties met een fijne neus voor mode.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter