Peter Sauber heef toegegeven dat de partnership met Jacques Villeneuve niet alleen rozengeur en maneschijn is, ondanks het feit dat beiden partijen hun relatieproblemen steeds ontkenden. De problemen kwamen aan het persoppervlak bovendrijven toen de Canadees donderdag naar huis gestuurd werd door Sauber tijdens de testsessie op het circuit van Barcelona. Sauber zette Felipe Massa in, in plaats van de ex-wereldkampioen, omdat de tijden van Villeuneuve naar Saubers zin te traag waren, iets waar de Canadees niet mee kon lachen.

In een mededeling liet Sauber weten dat: “De samenwerking tussen Jacques Villeneuve en Sauber Petronas momenteel op een moeilijk punt zit. Maar om de situatie niet te verergeren zal er op dit moment geen bijkomende info gegeven worden. “ Het is duidelijk dat niet alles koek en ei is tussen Sauber en Villeneuve. Welke gevolgen dit zal hebben voor de toekomst, tasten we nog in het duister.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter