(Het logo van de anonieme columnist van Red Bull Racing)

Een twitter account onder de naam Red Bull Spy voorziet de fans van Red Bull van leuke insider weetjes maar deze haalt nu in een column op de website van het team zwaar uit naar Mercedes dat zich vorige week kwam moeien tijdens de hoorzitting van Red Bull in Parijs over de diskwalificatie van Ricciardo na de GP van Australië.

Tijdens het afgelopen weekend deden de kaderleden van Red Bull nochtans poeslief tegenover Niki Lauda en compagnie. Het team stelde zelfs na de uitslag van de hoorzitting die negatief was dat ze zich wel over het incident zou zetten maar niets lijkt minder waar, het team blijft met gemengde gevoelens achter en laat die in niet mis te verstane woorden blijken.

We zijn op dit moment nog steeds het nieuws aan het verteren dat die boefjes van Mercedes zich besloten te bemoeien met ons beroep en om een schorsing van drie races hadden gevraagd. Het management kiest ervoor om de lippen op elkaar te houden en hier geen reactie op te geven, maar reken er maar op dat men hier op de werkvloer niet bang is om onze vrienden in de garage naast ons te vertellen waar zij hun driepuntige ster in kunnen steken

Eigenlijk heeft dit wel iets geruststellends. Kennelijk zitten we dicht genoeg bij ze in de buurt dat zij het nodig vinden om dit te doen.

Je kan via deze link de gehele column van de Red Bull Spy lezen in het Engels

Uw berichtgever is benieuwd of de heren van de ‘Zilveren Ster’ zich laten verleiden om Red Bull van antwoord te dienen. Wordt misschien wel vervolgd…

Vetaling column door Gpudate.net