Jordan Grand Prix heeft een 5 jarige overeenkomst getekend met Rand Worldwide, s werelds grootste onafhankelijke toeleverancier op de markt van de CAD/CAM (Computer Aided Design and Manufacture) en PLM (Product Lifecycle Management) technologie�n. Rand zal het gebruik van hun programma’s ondersteunen en de ontwerpers van het team trainen om hun mogelijkheden optimaal te benutten. Zowel van de sofware als van hun capaciteiten. Rand zal terug te vinden zijn op de Jordan Ford EJ14-auto’s vanaf morgen, tijdens de eerste vrije trainingen voor de Grand Prix van San Marino.

Brian Semkiw, CEO van Rand Worldwide, zei

“We zijn uitermate opgewonden om door deze mogelijkheid een integraal onderdeel te worden van een goed gerespecteerd Formule 1-team. Ook willen we meehelpen om hun verder te helpen in de sport en ze mee naar voren brengen. Jordan’s investeringen in deze PLM-tools en onze service bevestigd dat het team de best mogelijke auto wil maken.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter