De kogel is door de kerk. Ford zal ook volgend jaar deelnemen aan het wereldkampioenschap rally. Het was tot op heden belange niet zeker of Ford ging deelnemen. Ze vonden het nodige budget niet maar blijkbaar is dit probleem opgelost.

Ford gaat er prat op dat ze volgend seizoen kunnen meedingen voor de titel. Het is ook hun intentie om er voor te zorgen dat Ford duidelijk te zien zal zijn zodat de hele wereld ziet dat Ford deelneemt aan het WK rallly. Markko M�rtin en Fran�ois Duval zullen ook volgend jaar racen met de Ford Focus WRC

Ford wil ook nog eens benadrukken dat ze blij zijn dat ze de samenwerking met M-Sport kunnen verderzetten. Zonder hen was Ford er niet meer. Het is voor beide de bedoeling om van 2004 een topjaar te maken nadat ze de voorbije zeven jaar hun team beetje bij beetje hebben opgebouwd.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter