Moet de F1 het weldra zonder Schumi doen? De 7-voudige wereldkampioen heeft nog wel een contract bij Ferrari tot eind 2006, maar volgens broer Ralf is het goed mogelijk dat Michael Schumacher vroeger stopt.

” Ik denk niet dat Michael nog lang zal rijden, Hij beleeft momenteel geen plezier meer aan zijn sport en dat plezier heeft hij net nodig om door te gaan.  “ aldus broer Ralf. ” De voorbije jaren bij Ferrari vormden op dat vlak geen probleem, maar nu is het een stuk minder. Ferrari is over zijn top heen en ik vraag me af of hij de spirit nog heeft om terug te vechten. Ik vrees zelfs dat Ferrari zonder Michael nooit meer de top zal halen.  “

Michael won vorig jaar nog 13 van de 18 races. Dit jaar kwam hij nog niet verder dan een tweede plaats en blijft hij al acht maanden wachten op zijn 84e GP-zege.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!