Er hebben al heel wat geruchten de ronde gedaan over Ralf Schumacher dit seizoen. Waar zal hij rijden? Zal hij nog wel rijden? Dat zijn de grootste vragen die rond de Duitser gesteld worden.

De Williams-rijder wordt vooral gelinkt met Toyota, en men is er bijna zeker van dat zijn huidige team geen optie meer is voor Michael Schumachers broer. De onderhandelingen met de Britse renstal leveren immers geen resultaat op: Ralf wil meer verdienen dan hij nu krijgt, Frank Williams wil geen “zotte toeren” doen om zijn piloten te betalen. Voor 11 juli zullen we het weten.

“We hebben nog wat tijd nodig om na te denken,” zei Ralfs manager Willi Weber. “Na de races in Canada, de Verenigde Staten en Frankrijk zullen we onze beslissing maken.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter