Het is altijd leuk om vrienden te hebben, zeker als een van die vrienden een befaamd F1 piloot als Kimi Ra�kkonen is. Volgens Mikka van Hool van het Belgische Astromega team wil de McLaren rijder een zitje in de Italiaanse F3000 voor Toni Vilander co-financieren.

Vilander heeft als manager Enrico Zanarini, ook de belangenbehartiger van Giancarlo Fisichella. Hij kon niet terecht bij het F3000 team van de Italiaanse Renault rijder omdat de zitjes daar al bezet zijn. Daarom moet Vilander dus op zoek naar een ander team.

Eind deze week moet er een akkoord zijn tussen Astromega en Vilander omdat Ra�kkonen zelf naar Belgi� komt om met het team te spreken. Verder gaat hij ook op bezoek bij Van Hool in Koningshooikt omdat de Fin graag een luxebus wil kopen. Een bus die hij natuurlijk wil gebruiken tijdens de Europese races.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter