Bernard Dudot, de naam zal U misschien niet zo bekend in de oren klinken, maar hij was de rechterhand van Renault-baas Flavio Briatore. Korte tijd geleden ging de 66-jarige Fransman echter met pensioen, en werd hij vervangen door twee mensen: Rob White en Andr� Lain�.

Nu blijkt dat Dudo niet echt met pensioen ging uit eigen wil, maar omdat men op 66 nu eenmaal met pensioen moet gaan in Frankrijk. Maar daar heeft hij iets op gevonden: werken in Zwitserland. In Zwitserland wordt er niet zo nauw gekeken op de pensioenleeftijd, en zeker niet wanneer het gaat om een priv�bedrijf.

Hij zal meewerken in het bestuur van de GP2, en alle technische beslissingen overzien. Hij wordt namelijk hoofd-ingenieur van de klasse. Hij zal wel redelijk wat werk hebben, want verscheidene teams hebben al geklaagd over problemen met de wagens, motoren en versnellingsbakken, die allen identiek zijn in GP2.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter