De leidende man van het investeringsbedrijf Quantum heeft bevestigd dat de deal zo goed al rond is. Men wil direct prioriteiten stellen als nieuwe investeerder door Eric Boullier op het hart te drukken om eindelijk werk te maken van het contract van Nico Hülkenberg.

Wij als nieuwe aandeelhouders en mede-eigenaars zijn heel duidelijk geweest waar onze preferentie ligt. Ik had liever gezien dat de overdracht tussen kimi en de vervanger, waarvan we geloven dat het Nico Hülkenberg zal zijn, veel beter had kunnen gaan maar sommige dingen in het leven gaan nu niet over rozen aldus Ijaz

Toen hem werd gevraagd naar het tijdsbestek voor het in orde brengen van een contract voor Hulkenberg voegde Ijaz dit toe: Het is niet aan mij om om daar commentaar op te geven. Ik kan je wel vertellen dat het contract voorbereid is en klaar is om verstuurd te worden. Ik weet dat Nico enthousiast is om dit te doen en ik denk dat op een korte periode alles kan afgerond worden. Nico is een echt talent met nog een lange carrière voor zich.

In ieder geval ziet het er op het moment goed uit voor de jongeman uit Emmerich am Rhein