Het team van Ferrari heeft bij een grondige inspectie van de auto van Alonso, een gebroken onderdeel in het DRS-systeem ontdekt. Het technisch mankement heeft Fernando Alonso misschien wel de zege gekost in de afgelopen Grand Prix van Bahrein. Dat zei teambaas Stefano Domenicali.

Het is voor het eerst in 3 jaar dat ons dit overkomt. Gelukkig is het probleem snel te verhelpen, dus zijn er geen zorgen voor de lange termijn.

Maar het is wel doodzonde, want zonder dit mechanische probleem had Fernando met Sebastian Vettel om de winst kunnen strijden., meende de teambaas van Ferrari.

Domenicali zei zich geen race te kunnen herinneren, waarin er zo veel zaken fout gingen. De Italiaan verwees daarbij ook naar de problemen die Felipe Massa had met zijn banden, waardoor de Braziliaan zelfs buiten de punten bleef.

Perfectie is de standaard bij Ferrari. Ook is het van belang dat we meer grip krijgen op het slijtgedrag van de banden. In de eerste vier races van het seizoen hebben we door al deze problemen te weinig punten gescoord., zo blikt de teambaas vooruit op de GP van Spanje over drie weken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.