Het team van HRT beleeft een primeur in Barcelona. Voor het eerst in de historie van het team zullen er twee Spanjaarden in de HRT rijden op een Spaans circuit. Dani Clos zal namelijk Narain Karthikeyan vervangen tijdens de eerste vrije training op vrijdag.

De 23-jarige Dani Clos krijgt van het Spaanse team voor het eerst de kans om op vrijdag in de F112 te stappen. En zijn eerste ronden in de HRT zijn meteen belangrijk voor het team dat updates meeneemt naar Barcelona. HRT heeft voor de GP van Spanje een aantal aerodynamische updates gepland.

De jonge Spanjaard is erg blij met deze kans. Ik ben heel erg blij dat ik deze kans krijg van HRT. Het is iets waar ik heel mijn leven voor gevochten heb en het is helemaal geweldig dat ik mijn debuut mag maken op het Circuit de Catalunya. Ik hoop dat ik veel gegevens kan halen uit deze test en ik hoop een positieve bijdrage te leveren voor het team. Ik ben er helemaal klaar voor en ik kan niet wachten op het moment dat ik in de auto stap en het circuit op rijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *