Het nieuwe Haas F1 Team zal haar strijdwapen voor 2016 op maandag 22 februari presenteren. Dat is de ochtend waarop de eerste testsessie van start gaat in Barcelona.

Over hoe de wagen er uit gaat zien is officieel nog niet veel bekend. Wel circuleert er een render van Haas F1 over het internet van een wagen in een overwegend zwart/zilveren kleurenschema. De wedstrijdlivery van het team zou wel eens geel/zwart kunnen worden volgens diverse geruchten.

Haas F1 zal aantreden in de Formule 1 met steun van Ferrari. Zo gebruikt het Amerikaanse team onder andere motoren van Ferrari. Daarnaast is Ferrari testcoureur Esteban Gutierrez aangesteld als racecoureur. Hij zal vergezeld worden door ex-Lotus coureur Romain Grosjean


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!