Porsche heeft bekend gemaakt dat het geen contact heeft gehad met Jenson Button aangaande een stoeltje in diens LMP1 programma. Lange tijd deden geruchten de ronde dat Button een overstap naar het World Endurance Championship zou overwegen.

Button zou bij McLaren op de schopstoel zitten nu Fernando Alonso aast op een stoeltje bij het team uit Woking. Als uitvlucht zou de wereldkampioen van 2009 terecht kunnen bij Porsche. Fritz Enzinger, vice president van Porsche’s LMP1 project, spreekt dat echter tegen: Ik ken Jenson uit mijn tijd bij BMW Williams. Hij is een aardige vent, maar op dit moment is er geen contact.

Porsche gaf verder aan in 2015 door te gaan met de huidige rijders, waaronder oud Formule 1 coureur Mark Webber. Het team overweegt nog om een derde wagen in te zetten voor de 24 uur van Le Mans. De rijdersbezetting van die wagen zal dan bestaan uit coureurs uit het GT team van Porsche.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!