Felipe Massa gaat aan het einde van het seizoen met pensioen.

Eerder had de Braziliaan nog aangegeven graag nog een jaar voor het team van Williams te willen rijden en dat hij het niet zag zitten dat een andere coureur zijn stoeltje over zou kunnen nemen.

Dus dan is hem verteld dat hij niet in aanmerking komt voor het stoeltje komend seizoen, of Felipe had er geen zin meer in om op het team te wachten.

Voor onze lezers is het niet echt een verrassing, want in een eerdere poll vond 81 procent dat Massa er maar mee kon stoppen.

Voor zijn stoeltje zijn reserve-coureur Paul di Resta en Robert Kubica in de race. Di Resta viel al eerder in voor Massa in Hongarije.

Robert Kubica mocht diverse testsessies rijden voor Renault, toch de Pool buiten beeld raakte toen de Fransen beschikking kregen over Carlos Sainz jr., die als wisselgeld overkwam van Toro Rosso.

In ruil daarvoor werd het contract tussen het zusterteam van Red Bull verbroken, waarna de deal met Honda werd gesloten.

McLaren gaat vanaf 2018 met Renault in zee en kon zo Fernando Alonso behouden voor het team.

Als outsiders gelden Daniil Kvyat en Pascal Wehrlein, indien Williams toch niet zo tevreden zou zijn over Di Resta of Kubica.

Wie-oh-wie gaat het worden? Of wie zou je graag naast Lance Stroll willen zien?

Doe mee aan de poll en laat ons je mening weten.

Wordt gratis lid van het forum en discussieer mee!


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!