Heuglijk nieuws voor de autosportliefhebber, want vanaf zaterdag 5 juni is Pitstop.TV terug op KANAALTWEE, uiteraard met Peter Baert als presentator. Pitstop.TV besteedt ruime aandacht aan de Belgische competities, maar ook buitenlandse toppers op de kalender zullen de nodige aandacht krijgen.

” Het geduld van ons -autosportliefhebbers- is de afgelopen maanden fel op de proef gesteld. Maar het is dan toch gelukt, Pitstop.TV keert terug. Ik wil in deze vooral Koen Wauters bedanken die mee zijn schouders onder het project heeft gezet, en dus met succes!”

, aldus Peter Baert, bezieler van het programma, op de website van Pitstop.TV

”  Het programma gaat vanaf zaterdagmiddag weer wekelijks op antenne, met telkens een herhaling op zondagavond. Pitstop.TV zal dit jaar 26 minuten duren, zoals de magazines van onze Waalse collega’s. En elke uitzending zal worden opgehangen aan een evenement, een team, een rijder, zeg maar de “fil rouge”.” “Voor WRC is er voorlopig geen plaats in Pitstop.TV. De onderhandelingen schoten prima op, tot een partner zijn beloftes niet nakwam en alles uiteindelijk is afgesprongen. Maar dat biedt ons nog meer ruimte om onze eigen competities en rijders in de picture te plaatsen.”

Pitstop.TV voert momenteel nog gespreken met een internetbedrijf. Van zodra die afgerond zijn, zal het autosportprogramma integraal te zien zijn via de website van Pitstop.TV.

De eerste uitzending van een nieuwe reeks van Pitstop TV is nu zaterdag om 13u50. KANAALTWEE plant een heruitzending omstreeks half een.

 

naar: pitstop.tv

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter