Waar de toekomst van Sergio Perez ligt is nog niet helemaal duidelijk. De Mexicaan ziet geen reden om te vertrekken bij Sauber. De jonge Mexicaan heeft vooralsnog geen keuze gemaakt over zijn volgende stap.

Perez heeft een goede eerste seizoenshelft achter de rug en scoorde twee podiumplaatsen. De goede prestaties van Perez leidde er toe dat hij werd gelinkt aan Ferrari om daar Felipe Massa te vervangen. Luca di Montezemolo vindt echter dat Perez ervaring te kort komt.

Het moment waarop ik een keuze moet maken komt steeds dichterbij, vertelt Perez. Ik heb nog geen keuze gemaakt. Het is ook nog redelijk vroeg om een keuze te maken, maar het keuzemoment komt steeds dichterbij. Nog enkele weken en dan maak ik een beslissing.

Ik maak me geen zorgen. Ik zit in een goede positie en ik denk nu alleen maar aan de tweede helft van het seizoen. Het is voor mij belangrijk een goede tweede seizoenshelft te rijden. Wat betreft een overstap naar Ferrari is er weinig veranderd voor de Mexicaan. De laatste maand is er niks veranderd in de situatie omtrent Ferrari.

Sauber heeft dit seizoen een goede auto gebouwd en stelde daarmee Perez in staat om mooie resultaten neer te zetten. Een contractverlenging bij het Zwitserse team behoort voor Perez dan ook zeker tot de mogelijkheden. Sauber is een geweldig team dat het erg goed doet. Wanneer ik in de fabriek ben en ik iedereen zo gemotiveerd aan het werk zie dan zie ik geen reden om bij Sauber te vertrekken. Ik ben happy hier bij Sauber.

Ik denk dat Sauber ook volgend jaar weer een goede auto weet af te leveren dus ik zie geen reden om te vertrekken. Ik zit in een goede positie, het team doet het goed en ik voel me happy bij Sauber.

By Folkert