De 53-jarige teambaas van Renault, Flavio Briatore, wordt volgend jaar vader. Gisteren werd namelijk bekend dat zijn vriendin, topmodel Heidi Klum (30), drie maanden zwanger is. De twee, die aanzienlijk in leeftijd verschillen, hebben al een jaar een verhouding met elkaar.

Velen zullen zich afvragen hoe de grijze kettingroker Briatore het toch voor elkaar krijgt elke keer een supermodel aan de haak te slaan. In het verleden had hij namelijk ook al een verhouding met Naomi Campbell. Heidi’s verklaring:

“Ik viel voor zijn charisma en zijn manieren, dat is wat telt. Niet zijn uiterlijk.”

Briatore is ondertussen helemaal in de wolken. Zowel letterlijk, aangezien hij in Kenia op trainingskamp is met zijn team, als figuurlijk:

“Heidi is het helemaal voor mij. Ze is fantastisch, alles is mogelijk. Een huwelijk, een gezin, ik kan het me allemaal voorstellen met Heidi.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter