Giorgio Pantano kon dit weekend niet deelnemen aan de trainingen en de F1 GP van Montr�al. Ik vernam zojuist dat de reden een probleem zou zijn tussen Giorgio’s vader en Giorgio’s manager.

Als ik mij goed herinner werd Giorgio al op dertienjarige leeftijd Europees kampioen karten en het jaar direct erna deed hij dat nog eens dunnetjes over, toen werd hij Europees �n wereldkampioen. De aanbiedingen lagen hem voor het oprapen en al op zestienjarige leeftijd werd hij door Mercedes ingelijfd, voor een redelijk goed betaald programma. Ik zeg programma, want hij moest niet alleen racen maar er werd ook al aan andere zaken geschaafd, als Public Relations enzovoorts.

Echter, een akkefietje met zijn vader zou het geheel met Mercedes door de war hebben gegooid. Ik geef geen details, want het is lang geleden en wij proberen niet aantijgend te zijn, maar als je nu dan hoort dat Giorgio onverrichterzake vertrokken is en dat zijn vader daarbij betrokken is, dan is een conclusie snel getrokken.

Mij staat het huilen nader dan het lachen.

Hopelijk zien we Giorgio snel weer verschijnen, want ik blijf herhalen dat hij het kan, maar de F1 is hard, keihard en misschien is hij over een paar weken al weer vergeten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter