Zonet maakte Jordan bekend dat Giorgio Pantano de tweede coureur bij Jordan wordt en niet
Jos Verstappen. Nick Heidfeld werd eerder al aangewezen als Jordan rijder.

Pantano is 25 jaar, won het Duits F3 kampioenschap en reedt niet onverdienstelijk in het F3000 kampioenschap met onder andere tweede en derde plaatsen in de eindstand. Hij deed testervaring op mij McLaren, het voormalige Benetton en Williams.

Het hoeft weinig uitleg dat Pantano in zijn nopjes is:

” Ik ben zeer tevreden. Ik bedank zowel Eddie (Jordan, red.) als het team om mij deze kans te geven mijn mogelijkheden in de Formule 1 te tonen. Ik zal mijn uiterste best doen en ik wil hen de garantie geven goede resultaten te behalen. Ik moet veel andere mensen bedanken die mij hielpen om tot hier te raken. Ik hoop dat ik hen kan trots maken dit weekend. Ik kijk al uit naar Melbourne.  “

Geen Jos Verstappen dus in 2004, of hij moet ergens kunnen inspringen gedurende het seizoen, of een zitje als testcoureur versieren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter