Eerder konden wij jullie berichten dat Alex Zanardi werd verplaatst naar een neurologisch revalidatiecentrum voor verder herstel.

En daar stopte het niet met het goede nieuws.

Volgens zoon Niccolo zijn er ‘bemoedigende signalen’ dat de gewezen F1-coureur de dood verslaat.

Zijn herstel gaat veel sneller dan verwacht, maar dat is eigenlijk geen verrassing. Dat is mijn vader ten voeten uit; de energie van die man is ongelooflijk, hij is buitengewoon sterk, aldus zijn zoon Niccolo in de Corriere della Sera.

Daarin vertelde hij ook dat zijn vader nog altijd niet bij bewustzijn is en vermoedelijk blind is geworden. Maar optimistisch blijft hij. ,Wat echt telt, is of we nog met hem kunnen communiceren. We staan voor een lange weg. Pa gaat het halen, ook deze keer. Daar ben ik zeker van. En op een dag zal hij weer met me praten en ook met mijn kinderen. Ik ben hoopvol.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!