Tiago MonteiroTiago Monteiro: “Viermaal gefinisht in vier races, ik ben er redelijk tevreden over. Het was een vrij moeilijke race omdat ik op het einde nog een lekke band kreeg. De race eindigen is positief voor ons, maar wat nog beter is is dat we het gat met de wagens voor ons konden minderen. Als de wagens ons passeerden verdwenen ze onmiddellijk in de eerste drie races, maar nu kunnen we ze een tijdje volgen. Dit is zeker een vooruitgang voor het team.”

Narian Karthikeyan: “Dit is op vlak van snelheid de beste race voor mij. Ik maakte een goeie start en kon de wagens voor mij goed volgen. De eerste pitstop verliep uitstekend en ik maakte een klein foutje in de tweede, wat me jammerlijk wat tijd kostte. Toen was ik op mijn eentje voor de rest van de race. Hoewel het een positieve race was want we konden de Red Bull-wagens volgen en dat werkt aanmoedigend voor het team.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter