Mark Webber en Nick HeidfeldMark Webber: “Vanaf de start konden zowel Trulli als Sato me voorbij gaan, maar ik kon die positie van Sato terug innemen in Tosa. Nadien zat ik vast achter Jarno tot aan de eerste pitstops, en ongelukkig genoeg gingen we samen de pits in en kon ik hem niet passeren. Dus probeerde ik hem voorbij te gaan in de Variante Alta, ik ging wijd en moest Villeneuve laten voorbij gaan. Het laatste stuk van de race was moeilijk, de motor gaat al twee races mee en verloor dus aan vermogen, waardoor ik trager ging dan in het begin.”

Nick Heidfeld: “Ik verloor enkele plaatsen in de eerste rechte lijn en we moeten duidelijk wat oefenen op de starts. Toen hield Jarno een hele groep op en daar zat ik dus de hele tijd. Ik denk dat mijn snelheid op het einde van de race goed genoeg was voor enkele puntjes te kunnen verzamelen, maar natuurlijk willen we meer dan alleen

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter