Olivier panis deelt dezelfde mening als Mike Gascoyne en Sam Michael als het gaat over de prestatie van de nieuwe Michelin rubbers die zullen gebruikt worden in Monza.

Door al de heisa rond de Michelin banden moest het Franse bandenmerk noodgedwongen een nieuwe conforme band uitbrengen en het lijkt er op dat Michelin daar in geslaagd is.

Volgens de bovenvermelde personen zou de nieuwste telg van Michelin zelfs betere prestaties leveren als de �niet� conforme banden waardoor al de heibel begonnen is.
In een vorig nieuwsbericht hebben we al vermeld dat deze band de goedkeuring heeft gekregen van de FIA.

Olivier Panis:

“Laat me eerst beginnen met dank u te zeggen tegen de mensen van FIA.
Michelin heeft gedaan wat ze moesten doen en dat is ons heel goed uitgekomen, we waren in de testen sneller met de nieuwe constructie.”

Als de nieuwe banden van Michelin echt beter zijn zou dit een streep door de rekening kunnen zijn van Bridgestone en de teams die rijden met het Japanse rubber.
We zullen het zelf moeten zien natuurlijk, zondag is de dag des oordeels�

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter