Er bestaan grote twijfels of Ralf Schumacher na zijn ongeval op de Brickyard kan deelnemen aan de GP van Frankrijk. Normaal gezien ging Ralf met het team testen op Jerez, maar het is al zeker dat hij daar niet aan zal deelnemen.

Vorig jaar miste Schumacher ook de GP van Itali�, hij werd toen vervangen door Marc Gene.

“Dat is duidelijk een vraagteken,” Zei BMW motorsport baas Mario Theissen. “Ik kan je niet zeggen wat het zal worden, maar het is zijn beslissing. Hij zal vandaag beslissen wat hij zal doen.”

Patrick Head zei eerder dat Ralf nooit zijn crash op Monza te boven was gekomen. Als dat waar is hangt er nog heel veel onduidelijkheid rondom de jongste van de Schumacher broers.

Volgens de Duitse media zou Ralf de week na de GP van Frankrijk zijn deal met Toyota bekend maken. Afwachten of ook dat zou doorgaan.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter