Het zal geen al te grote verrassing zijn voor de F1-fan, die ‘silly season’ op de voet heeft gevolgd: Felipe Massa rijdt ook volgend jaar voor Ferrari. De Braziliaan heeft een nieuw eenjarig contract tot eind 2013 getekend. Massa staat al sinds 2010 ter discussie, maar de vice-kampioen van 2008 heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en sleurde met de F1-2012 een paar mooie resultaten binnen.

Massa: Ik ben verguld met deze overeenkomst, want Ferrari is mijn familie. In de Formule 1 heb ik altijd met Ferrari-motoren gereden, dus ik kan het me ook niets eens voorstellen hoe het zou zijn een bolide te besturen waar geen Ferrari-motor achterin ligt! Ik wil president Luca di Montezemolo en teambaas Stefano Domenicali bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun en ik heb zelf altijd in mijn kunnen geloofd, zelfs in de moeilijkste momenten. Ik kan zowel het team als de fans garanderen dat ik ten alle tijden het uiterste van mezelf verg om Ferrari te helpen in de jacht op successen.

Ferrari-teambaas Stefano Domenicali twijfelt er niet aan dat Felipe Massa het vertrouwen dat Ferrari in hem heeft gesteld door zijn contract te verlengen, gaat terugbetalen. Hij heeft met name in de laatste paar races namelijk laten zien nog steeds competitief te kunnen zijn. Dat is ook precies wat we verwachten van een Ferrari-coureur., benadrukt Domenicali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *