HeidfeldDe manager van Nick Heidfeld heeft nu ook bevestigd dat de Duitser niet zal deelnemen aan de GP van Brazili�. Volgens Werner Heinz werd Heidfeld aangereden door een motor toen hij op z’n fiets aan het trainen was in Zwitserland. Hij zou daarbij een gebroken schouder, gekneusde vingers en schrammen hebben opgelopen.

Er wordt gesuggereerd dat Heidfeld de verwondingen veinst om zo te kunnen ontsnappen aan de optie die Williams heeft voor 2006. Quick Nick zou namelijk graag met BMW naar Sauber trekken en zou al een contract hebben voor 2007-2008.

Anderen denken dan weer dat Williams Heidfeld aan de kant wil houden om mogelijke vervangers voor Jenson Button uit te proberen. Ze denken dan aan Antonio Pizzonia en Nico Rosberg. Al wordt alles bij Williams ontkend.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter