Christijan Albers is zeker van een zitje de komende 2 seizoenen. De Nederlander verkast immers na dit seizoen naar het nieuwe MidlandF1, de opvolger van Jordan. Dat meldt alvast de Nederlandse krant Algemeen Dagblad.

F1 Christijan Albers Colin Kolles, de teambaas van MidlandF1, maakte het nieuws wereldkundig na de Grote Prijs van Belgi� gisteren: “Ik wil volgend seizoen graag Christijan Albers hebben en hij wil graag bij ons rijden. Christijan staat hoog op ons lijstje, maar hij is niet de enige. Ik denk ook aan Anthony Davidson (BAR-Honda, red) , Ricardo Zonta (Toyota, red) en Franck Montagny (Renault, red) “

Hoe moet het nu met die andere Nederlander: de 23 – jarige Robert Doornbos? Kan hij nog bij Minardi blijven nu dat team door Red Bull is overgenomen en omgetoverd zal worden tot een raceteam waar enkel talenten uit hun kweekvijver aan de bak kunnen?

Is er nog een plaats bij Midland F1, als teamgenoot van Albers? De concurrentie voor het 2e zitje is zwaar, want zoals eerder vermeld staan ook Davidson, Zonta en Montagny op de shortlist. Vooral Zonta, die kan rekenen op ruggesteun van Toyota en Montagny, gesterkt door Flavio Briatore, kans lijken te maken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter