Heikki Kovalainen wint race 2 in Valencia

De Fin Kovalainen bracht in Valencia in race 2 terug orde op zaken door de overwinning naar hem toe te trekken. Enkel na zijn pitsstop moest hij even de leiding afstaan aan Jean-Christophe Ravier. ]

“Dit was een fantastisch weekend dus we kunnen niet t� teleurgesteld zijn met het verliezen van de eerste race. Ik had een goed gevoel met de wagen en de overwinning was een beetje vanzelfsprekend.”

Monteiro reed in het begin van de race op de tweede positie maar door een blunder tijdens zijn pitsstop viel hij terug naar de vierde positie. Het linkervoorwiel kon niet onmiddelijk vervangen worden tijdens de pitsstop. In de race kwam hij in contact met Bernoldi waardoor hij niet enkel tijd verloor maar ook met een onstabiele wagen moest verderrijden doordat zijn voorvleugel beschadigd was.
De derde plaats ging naar Tristan Gommendy, die dankzij een superpitstop (4 seconden) plaatsen kon goedmaken.

Resultaat race 2

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter