Lando Norris mag zich opnieuw opmaken voor een vrije training in een McLaren. De Britse Formule 2 coureur zal tijdens de eerste vrije training plaats mogen nemen in de auto van Stoffel Vandoorne.

Tijdens de Grand Prix van België maakte Norris zijn debuut tijdens een Formule 1 weekend. Toen mocht hij tijdens de eerste vrije training het stuur overnemen van de vertrekkende Fernando Alonso. In Monza is het dus de beurt aan Stoffel Vandoorne om de ochtendsessie vanaf de zijlijn toe te kijken.

Norris wordt al enige tijd in verband gebracht met een overstap naar de Formule 1 met McLaren in 2019. McLaren is duidelijk haar kansen aan het verkennen voor het komende seizoen door Norris meters te laten maken in de auto. De regerend Formule 3 kampioen staat op dit moment tweede in het Formule 2 kampioenschap achter landgenoot en GP3 kampioen George Russel.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!