Het blijft maar sponsorovereenkomsten regenen bij Minardi. In navolging van Trust en Muermans verhoogt ook Quadriga haar steun voor het kleine team van Paul Stoddart.

Quadriga is sponsor in vele takken van de autosport, onder meer als titelsponsor van de Nissan World Series onder de vorm van Superfund.

Paul Stoddart:

“Eens te meer heeft ��n van onze partners het vertrouwen in ons team verhoogd. Ik dank Christian Baha en iedereen bij Quadriga voor deze blijk van steun. Hun steun is meer dan welkom, zeker in deze tijd, waar we hard proberen om competitief te blijven. “

Christian Baha, directeur van Quadriga:

“Eerder deze maand hadden we met Minardi al een succesvol gebeuren in Wenen. We geloven dat autoracen het investeren perfect weergeeft, daarom zijn we blij om onze steun te verhogen aan dit team tijdens dit weekend hier in Monaco.  “

European Minardi

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter