De fans van Force India zullen nog even geduld moeten hebben. Teambaas Vijay Mallya heeft gezegd dat de line-up voor 2013 pas na het huidige seizoen bekend wordt gemaakt.

Nico Hülkenberg verlaat het team sowieso aan het einde van het jaar. De jonge Duitser verkast naar het team van Sauber. Paul di Resta lijkt wel af te stevenen op een nieuwe verbintenis bij het Indiase team. Daarmee lijkt een stoeltje bij Force India al vergeven. Blijft er dus nog een stoeltje over naast de Schot.

Onze line-up wordt traditioneel gezien altijd pas bekend gemaakt na afloop van het seizoen. Het lijkt er niet op dat we dit jaar met deze traditie gaan breken, aldus Mallya. Gezien de rijdersmarkt hoeven we ons ook niet te haasten. We hebben een shortlist en nemen onze tijd om tot een goede keuze te komen, vertelt de Indiase miljardair.

Force India is niet het enige team dat de complete line-up nog bekend moet maken. Ook Caterham, Marussia, HRT, Lotus, Sauber en Williams hebben hun complete line-up nog niet bekend gemaakt.