Het gaat niet zoals Eddie Jordan zou willen. De successen van eind jaren negentig lijken verder weg dan ooit. Het team kan nog maar moeilijk rondkomen en grijpt dus elke mogelijkheid aan om aan geld te komen. In dat kader mag ook de test van de Israeli�r Chanoch Nissany gezien worden. Een groot talent is de 41-jarige coureur niet, maar zijn geld maakt veel goed voor Jordan.

Afgelopen week reed hij maar liefst 117 ronden op het nationale circuit van Silverstone (wat een stuk korter is dan het Grand Prix-circuit). Volgens het team reed hij zeer constant. Maar ook snel? Dat niet. Ook in de F3000, waar hij drie races reed dit seizoen, kon hij geen goede indruk achterlaten. Maar ach, hij zal vast veel plezier hebben van zijn centjes, niet iedereen kan immers plaatsnemen in een van de snelste wagens ter wereld.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter