Juan Pablo Montoya staat al langer onder druk, en het incident in de eerste bocht afgelopen weekend heeft er alles behalve goed aan gedaan. Men is niet meer tevreden over de Colombiaan, zo klinkt het, en zijn vertrek zou wel eens sneller kunnen komen dan iedereen nu al verwacht. Doctor Dieter Zetsche, voorzitter van Mercedes� moederbedrijf DaimlerChrysler, vertelde in Indianapolis dat het ideale rijdersduo Fernando Alonso en Kimi R�ikk�nen zou zijn. Ook verscheen (enkel) in de Duitse pers beschuldigingen van Mercedes-baas Norbert Haug aan het adres van de 30-jarige Montoya, dat hij de schuld zou treffen van de chaos aan het begin van de race.

En of dat nog niet genoeg is, schreef de Spaanse krant AS dat men bij McLaren denkt om al vanaf de Grand Prix van Frankrijk Montoya naast de baan te zetten en hem te vervangen door de Spanjaard Pedro de la Rosa.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter