Na enkele weken hebben Honda en hun voormalige technische directeur Geoff Willis een akkoord bereikt. Willis werkte sinds 2002 bij B.A.R.-Honda en werd twee maanden geleden vervangen door Shuhei Nakamoto. De reden van zijn ontslag zouden de tegenvallende resultaten van in het begin van het seizoen zijn. Toch gaat men niet met slaande deuren en vliegend bestek uit elkaar. Geoff heeft veel voor het team gedaan, zegt teambaas Nick Fry.

Hij bracht ons naar de tweede plaats in het kampioenschap in 2004 en heeft zonder twijfel ook zijn aandeel in onze eerste overwinning twee weken geleden, gaat hij verder. We willen hem van harte bedanken en wensen hem het allerbeste toe in de toekomst, zowel professioneel als privé. En wat vind Willis er zelf van ? De laatste vijf seizoenen waren een echte uitdaging, maar ze gaven ook veel terug. Ik wil graag iedereen van mijn collega’s bedanken, zij hebben mij geholpen om van het team een echt topteam te maken in de Formule 1. Het was een waar plezier om met zo’n enthousiaste en capabele groep samen te werken, en ik wens hen alle succes toe in de toekomst.

Willis debuteerder in de Formule 1 in 1990 bij Leyton House, en tussen 1997 en 2002 werkte hij voor Williams. Nadien stapte hij over naar B.A.R.-Honda.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *