Dat Fernando Alonso Renault na dit seizoen verlaat was al langer bekend, maar wie zijn vervanger wordt is nog een groot vraagteken. Renault-president Alain Dassas heeft nu laten weten dat hij snel duidelijkheid wil en dat Heikki Kovalainen de grootste kans maakt om in 2007 de teamgenoot te worden van Giancarlo Fisichella.
We zijn nog op zoek naar een coureur vor 2007, maar dat is de verantwoordelijkheid van Flavio Briatore en niet die van mij. aldus Dassas. Wat ik wel kan zeggen is dat we op zoek zijn naar een zeer goede en zeer getalenteerde coureur en we zouden graag voor eind augustus, begin september duidelijkheid hebben daarover. Raikkonen is zonder twijfel een zeer goede en gatalenteerde coureur en daarvan zijn er maar weinig.
De Fransman vervolgt: Maar anderzijds zijn we blij dat we met Flavio een goede teambaas hebben die erg goed is in het ontdekken van jong, opkomend talent. Dus het is niet onmogelijk dat er een jonge coureur naast Giancarlo Fisichella rijdt. Misschien wel iemand als Kovalainen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!