Je wint wat, je verliest wat. Zo zit het leven in elkaar, maar nu Button zijn eerste overwinning te pakken heeft moet hij zijn baard afscheren. De Brit zei een tijd geleden dat hij zijn eerste F1 winst zou vieren door afscheid te nemen van zijn baard.

Ik dacht niet dat ik ging winnen want ik hou wel van de baard, maar ik denk dat ik nu zal moeten scheren? Wat denk je? Is het niet een beetje hip? Als we allemaal perfect geschoren zijn zoals Pedro zijn we allemaal hetzelfde. We moeten wat stijl hebben!

Momenteel zit Button al in Shanghai voor een sponsor en daarna reist hij door naar de Middellandse Zee voor wat vakantie. Gisteren was er in ieder geval de spreekwoordelijke “oef” te horen bij de Brit.

Ik heb in veel interviews gelezen dat ik in 113 Grand Prix’ heb deelgenomen maar er geen heb gewonnen. Dat zal nu niet meer gebeuren en dat haalt een enorme druk van mijn schouders.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *