Jacques Villeneuve is – begrijpelijk – ontgoocheld over het feit dat hij niet meer voor BMW in actie zal komen. De Canadees vond de samenwerking met het team aangenaam maar zal zich nu focussen op andere projecten.

Vorige week liet het team aan ons weten dat het de opties voor volgend seizoen wou evalueren. Het zou Robert Kubica in een racesituatie uittesten zonder mij een garantie te geven over mijn toekomst na Hongarije. Daarom beslisten het team en ik om onmiddellijk uit elkaar te gaan.

Dit is een enorme teleurstelling want ik keek uit om op langere termijn met BMW samen te werken en volgend seizoen de vruchten van onze samenwerking te kunnen plukken. Nu heb ik meer tijd om me te concentreren op toekomstige projecten.

Ik wil iedereen van het team bedanken, vooral mijn ingenieurs en de sponsors. Het was leuk om met hen samen te werken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter