Vaste bezoekers (bedankt daarvoor) wisten het al langer maar we gaven dit seizoen een vliegreis plus tickets voor de GP van Italië van 2008 weg. Het enige wat je daarvoor moest doen was je F1 kennis bewijzen door het seizoen zo goed mogelijk te voorspellen in de Webstrijd.
Scuderia Schumi was onze winnaar dit jaar, hij krijgt van GP Ticket een vliegreis plus tickets voor de GP van Italië. Net zoals in het echte kampioenschap sprong hij bij de laatste race over zijn voorgangers om met de hoofdprijs aan de haal te gaan. Proficiat!
Als tweede in de stand kunnen we …DIETER… een jaarabonnement schenken op Formule 1/RaceReport. ivan_, poetrel, kojack en prinske winnen een jaaroverzicht van RaceReport.
Tenslotte zijn er nog brandstofcheques van Q8 voor brickyards, dubje en fonzy. Gefeliciteerd!
We willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en hopen niet alleen hen maar ook nieuwe mensen volgend jaar opnieuw te zien in een geüpdatete Webstrijd!

We willen ook onze sponsors bedanken: GP TicketFormule 1/RaceReport en

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *