Mark Webber zal volgend jaar naast David Coulthard rijden bij Red Bull Racing. Christian Klien zal nog tot het einde van het seizoen bij het team blijven, maar zijn toekomst binnen de Red Bull groep is onzeker.

Het is geweldig om bij Red Bull Racing te komen. Het is duidelijk dat het team hunkert naar langdurig succes en het heeft zeer getalenteerde mensen in dienst. Er lijkt ook een echte sfeer van teamspirit en eenheid te zijn.

Ik geloof dat ik net op tijd bij het team kom om succes te boeken. Toen ik Jaguar op het einde van 2004 verliet hoorde ik dat meneer Mateschitz het team ging overnemen en ik zei toen al dat het in goede handen terecht zou komen en dat het een toekomst zou hebben.

Het team is realistisch en beseft welke taak er voor hen ligt. Ik hoop dat ik bij Red Bull Racing mijn beste F1 seizoen tot nu toe kan rijden en ik ben er zeker van dat we samen heel sterk kunnen zijn. Ik kijk uit naar de leuke momenten met David en de rest van het team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter