Frank Williams is ontevreden over de prestaties van zijn Williams-team dit seizoen. In het wereldkampioenschap staat Williams op een achtste plaats met tien punten, de teambaas is erg teleurgesteld: We hebben ons achteruit ontwikkeld, in plaats van vooruit.
 Na een degelijke start, maakt het team uit Grove een moeilijke periode door, in de afgelopen zes races werd geen enkel punt gescoord: Aan de inzet van het team ligt het niet. zegt Williams in een interview met de website Formula1. comWe proberen een basis route uit te stippelen om onze problemen te achterhalen. Wanneer we de auto beter begrijpen, kunnen we sneller naar voren komen.
Een redenen voor de ontbrekende competiviteit is dat Williams het als privé team moet opnemen tegen de grote merken zoals Toyota, Honda, Ferrari, BMW, Mercedes en Renault, toch neemt Williams hen niks kwalijk: Al deze fabrikanten hebben grote sponsoren naar de F1 gehaald. Daarvan heeft de hele F1 geprofiteerd.
De 64-jarige teambaas is wel tevreden met het rijdersduo van dit seizoen, vooral over Nico Rosberg is hij zeer te spreken: Nico is buitengewoon getalenteerd.  Naar alle waarschijnlijkheid gaat Williams in 2007 met beide rijders verder: Het contract van Nico loopt nog een jaar, dat van Mark eindigt maar daarover zijn we aan het onderhandelen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *