Het wordt al maar meer waarschijnlijker dat het Hockenheim circuit volgend jaar geen Grote Prijs Formule 1 over de vloer krijgt. Een woordvoerder van het circuit zei dat ze niet verwachten om volgend jaar de GP van Duitsland te moeten organiseren.

We zijn er vrij zeker van dat er hier geen race zal plaats vinden in 2007. We zijn nog aan het onderhandelen en zullen tijdens het weekend nog met Bernie Ecclestone praten.

Het circuit verkeerde eerder dit jaar in geldnood en stelde toen voor om de GP van Duitsland afwisselend op Hockenheim en de Nurburgring te organiseren. Zo zou de kostprijs voor het organiseren van de GP over twee jaar gespreid worden. Het is een idee dat Walter Kafitz, de CEO van de Nurburgring ook ziet zitten.

We zijn zo goed als overeengekomen om de GP afwisselend te organiseren.

Ook Italië zal naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar één van zijn beide GP’s moeten afstaan.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *