Technisch directeur bij Williams, Sam Michael vindt dat het vertrek van Juan Pablo Montoya een verlies is voor de F1. De Colombiaan reed vier jaar bij het Williams-team en won gedurende die periode vier races.

Montoya heeft verschrikkelijk veel talent, ik denk dat hij nog wel vier of vijf jaar meekon in de F1, zodat hij kon bewijzen dat hij nog altijd kan winnen. zei Michael in Autosport.Ik denk dat het hem wel gelukt was. Zijn vertrek is een verlies voor de F1.

Ik koester geweldige herinneringen uit de tijd dat Juan voor Williams reed, hij heeft een zuiders temperament maar dat was ook deel van zijn passie. gaat de Australiër verder Hij heeft geweldige races voor Williams gereden, waarom Juan McLaren verlaten heeft is me onduidelijk. 

Montoya zegevierde zeven maal in zijn F1-carrière en vertrok twaalf keer vanop pole-position.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!