Vorige week meldden we je dat Michelin topman Edouard Michelin bij een tragisch ongeluk om het leven kwam. In dit artikel is een fout geslopen.

Zo hadden we het over het vertrek van Edouard Michelin bij de bandengigant, dit is een vertaalfout. Het moest hier gaan om het vertrek van het bedrijf uit de Formule1. Ook de redenen voor dit vertrek werden dubbelzinnig uitgelegd. De oorzaak ligt niet bij de USGP van verleden jaar maar, een belangrijke nuance, bij de verdere ontwikkelingen die een direct gevolg waren van dit incident.

De overschakeling naar ��n enkele bandenfabrikant ziet Michelin niet zitten, en daarom trekt het bedrijf zich terug.

We hopen dat met deze mededeling mogelijke fouten en verkeerde interpretaties zijn rechtgezet en we verontschuldigen ons voor eventueel ongemak dat dit veroorzaakt heeft.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter