Jarno Trulli wil ook in 2007 voor Toyota rijden maar de Italiaan zegt ook aanbiedingen van andere teams op zak te hebben, hij wil snel weten of zijn team ook na volgend jaar met hem verder wil.

Een vroege bekendmaking zoals bij Alonso het geval was wil de Toyota-coureur zeker niet doen, de manier waarop Alonso aankondigde dat hij in 2007 zijn team Renault verruild voor McLaren, getuigt van weinig respect tegenover zijn huidig team vindt Trulli.

” De F1 is veranderd.  “ vertelt Trulli. ” De teams maken steeds vroeger hun coureurs bekend. Ik zou dat nooit doen. Als ik voor een ander team getekend had, zou ik dat nu niet bekend maken. Iedere coureur zou dat respect moeten hebben.  “

De Italiaan wil snel weten of Toyota met hem verder wil, want ook andere teams zijn in hem ge�nteresseerd: ” Toyota heeft alles in huis om uit te groeien tot een topteam, reden heb ik dus zeker niet om te vertrekken. Het team moet me wel laten weten of het met mij verder wil, dan weet ik tenminste waar ik aan toe ben betreffende mijn toekomst.  “ aldus Trulli.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!