De zoon van drievoudig wereldkampioen F1 Nelson Piquet was al zeker van een zitje in de GP2 komend seizoen. Ook de zoon van een andere wereldkampioen, Keijo Rosberg, heeft zijn pijlen nu gericht op deze klasse. Nico Rosberg, de jongste coureur die ooit een Formule 1 wagen mocht testen, staat op het punt een contract te tekenen voor een seizoen in de GP2.

“BCN is een optie, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Komende weken zullen we beslissen. Afgelopen jaar heb ik bewezen snel te zijn, ik kijk dan ook uit naar de volgende stap in mijn carri�re.”

Rosberg lijkt samen met Nelson Piquet Jr voorbestemd te zijn voor de Formule 1. De verwachtingen zijn dan ook hoog. Beide coureurs hebben inmiddels bewezen dat ze niet alleen vanwege hun naam klimmen op de ladder van de autosport. Piquet werd afgelopen seizoen kampioen in de Britse F3, terwijl Rosberg 4e werd in de F3 Euro Series.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter