Jarno Trulli zei al een tijdje dat het slechts een kwestie van tijd was vooraleer zijn contract bij Toyota werd verlengd. Vandaag maakte het team bekend dat Trulli bij Toyota zal blijven tot en met 2009.

TrulliIk ben 100% zeker van Toyota’s potentieel en hun kansen om het wereldkampioenschap te winnen. Ik ben dus meer dan blij om mijn goede relaties met het team verder te zetten en op de langere termijn onze gezamenlijke doelen te bereiken.

Tsutomu Tomita was ook opgetogen.

Wanneer je aan een team en een wagen werkt om te winnen dan is het altijd handig om dezelfde rijders te behouden. Jarno speelt een belangrijke rol in onze prestaties van de afgelopen twee jaar en we zijn dolblij dat we onze samenwerking kunnen voortzetten

Ralf Schumacher’s contract loopt nog, dus zal hij ook volgend seizoen de teammaat van Trulli worden. Het is de eerste keer sinds het oprichten van het team dat de twee rijders zo lang bij Toyota blijven.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *