Jarno Trulli is van mening dat alles mogelijk is tijdens de Grand Prix van Monaco, die morgen (zondag) verreden wordt. De Toyota-rijder die in 2004 in het Prinsdom tot dusver zijn enige Grand Prix won zei in La Gazetta dello Sport, dat hij zomaar of op het podium kan eindigen of dat hij zijn race in rook ziet opgaan.

Als we realistisch zijn weten we dat we niet voor de overwinning kunnen gaan. beseft Trulli. Maar in Monte Carlo kan het onder bepaalde omstandigheden zomaar gebeuren dat je wel de kans krijgt om op het podium te staan, of zelfs de race te winnen. Aan de andere kant kunnen je kansen zomaar in rook opgaan, zoals me vorig jaar vijf ronden voor het einde is overkomen.

De vrije trainingen gingen niet slecht kijkt de Italiaan terug op afgelopen donderdag, waarin hij de vierde tijd reed. Maar in Monaco is alles mogelijk, er hangt altijd een verrassing in de lucht. Ik heb me hier altijd goed gevoeld en in de training was ik hier opnieuw erg snel. Ik wil echter wachten tot na de kwalificatie alvorens voorspellingen te doen.

We zijn nu constant, in wat ik de tweede groep noem, met Red Bull, Williams, Renault en wij. Van deze groep willen wij het beste team worden, maar dan mogen we niet weer belangrijke punten verspelen zoals in Spanje het geval was.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!