Na de vierde plaats van afgelopen zondag, is Jarno Trulli optimistisch ingesteld. Wellicht denkt de Italiaan dat Toyota nog wat verbeteringen mee kan nemen naar Bahrein, en dat geeft hem zeker meer zelfvertrouwen. Trulli hoopt opnieuw dat een topzes-finish er weer in zit.

“Afgelopen winter hebben we positieve tests gehad in Bahrein. Ik denk dat we daar voordeel kunnen uithalen, in vergelijking met de andere teams. We weten wat we hier kunnen met onze auto.” vertelde de Toyota-rijder.

“Het team is continu bezig de auto te verbeteren voor elke race. Midden in het gevecht zitten met de topteams lijkt nog ver weg, maar ik hoop wel op een top zes finish.” voegde Trulli toe. “De betrouwbaarheid of het falen van rijders liet de topteams wel eens in de steek. Tot nu toe heeft ons team een goede betrouwbaarheid en leveren ze perfect werk af, dus daar maak ik mij geen zorgen over.” sloot hij af.

Na twee races heeft Toyota vijf punten weten te scoren, allemaal door Jarno Trulli, die tevens achtste staat in het rijderskampioenschap.